přehledy, statistiky, analýzy a další zajímavé informace nejen o developerském trhu

pátek 6. listopadu 2015

Real Estate Market - Autumn 2015


21. října 2015 se konal 14. ročník odborné realitní konference pořádané portálem Stavební Fórum. V bloku věnovaném rezidenčnímu trhu v Praze s názvem Rezidence: na vlně prosperity, se prezentace Marcela Sourala týkala aktuálních parametrů trhu a jeho možným vývojem v následujících 5 letech. 

Obsahově se blok zamětuře na historický vývoj a různé varianty scénářů, kterými se trhu v budoucnu může ubírat. Vzhledem k výskytu obrovského množství faktorů, které na celý trh působí je téměř nemožné predikovat určitý průběh s jistotou. Proto má prezentace za cíl upozornit na krajní, extrémní varianty, jejichž naplnění mezi sebou odděluje jen velmi tenká linie. 




Konference byla určena především zástupcům významných developerských a stavebně-investičních společností, zástupcům realitních společností a majitelům nemovitostí, představitelům měst, obcí a veřejné správy, zástupcům finančních, právních a poradenských společností a dalším odborníkům aktivně působícím na českém a mezinárodním realitním trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat