přehledy, statistiky, analýzy a další zajímavé informace nejen o developerském trhu

pátek 27. května 2016

Trigema Chytré bydlení - nucené větrání


Větrání bytů = optimální vnitřní klima v obytných budovách. Odstraněním starého, znečistěného vzduchu a nahrazením jej čerstvým můžete významným způsobem zlepšit Vaše vnitřní prostředí.

Stále více a více času trávíme ve svých domovech. Průzkumy ukazují, že v současnosti strávíme více než 50% našeho času. Proto je kvalita vzduchu, který dýcháme doma, velmi důležitá. Odstraněním starého, znečistěného vzduchu a nahrazením jej čerstvým můžete významným způsobem zlepšit Vaše vnitřní prostředí.

Existuje několik probíhajících studií, které zkoumají spojení mezi alergiemi a kvalitou vnitřního vzduchu. Většina z nich ukazuje stejným směrem: na potřebu většího množství čerstvého vzduchu do našich domovů. Dále jsou tu požadavky na vyšší energetickou účinnost a rekuperaci tepla. Již v několika rezidenčních projektech je naší strategií dodávat efektivní vzduchotechnické jednotky s rekuperací energie a účinné ventilátory s minimální spotřebou energie. Klíčem k vytvoření optimální kvality vnitřního prostředí je energeticky účinné větrání.

Při správném navržení je zajištěna dobrá kvalita vnitřního prostředí, která vede k většímu pocitu pohodlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat